neos-asthenis-paiania-dentist-anastasopoulou

Γιατί ξεχωρίζουμε

Δεν χρειάζεται να ζηλεύετε το χαμόγελο κάποιου άλλου. Στο οδοντιατρείο μας θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε το μοναδικό δικό σας χαμόγελο που αποπνέει τη φυσική ομορφιά σας. Σκοπός μας η παροχή προσαρμοσμένης στις δικές σας ανάγκες οδοντιατρικής περίθαλψης σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Στο οδοντιατρείο της Δήμητρας Αναστασοπούλου θεωρούμε καθήκον μας την προστασία της στοματικής σας υγείας μέσω μιας φιλικής προς τον ασθενή προσέγγισης σε όλα όσα κάνουμε. Με βάση την αποκτηθείσα εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς και μέσω των συνεργασιών μας καλύπτουμε και τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες περίθαλψης και αισθητικής αποκατάστασης προσώπου.

Η πρώτη σας επίσκεψη

Συνιστάται να βλέπουμε τον οδοντίατρό μας κάθε έξι μήνες. Εκείνοι που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για στοματικές ασθένειες μπορεί να χρειαστούν πιο συχνές επισκέψεις. Ένας έλεγχος επιτρέπει στον οδοντίατρό σας να εκτιμήσει τη συνολική υγεία του στόματος και είναι πολύ σημαντικό για την ανίχνευση πρώιμων προβλημάτων όπως η τερηδόνα και οι ασθένειες των ούλων.

 

Εάν έρχεστε να μας γνωρίσετε για πρώτη φορά, το πρώτο σας ραντεβού θα διαρκέσει από 20 έως 40 λεπτά. Αυτό καλύπτει τα εξής:

  • γενική οδοντιατρική εξέταση
  • εξέταση μαλακών μορίων για οποιεσδήποτε μη φυσιολογικές βλάβες στο στόμα, το λαιμό και τις περιβάλλουσες δομές καθώς και προτάσεις αισθητικής τους αποκατάστασης
  • εξέταση TMJ (εξέταση κροταφογναθικής διάρθρωσης)
  • ακτινογραφικό έλεγχο (εφόσον απαιτείται) και διάγνωση

Είπαν για εμάς

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις:

“Δεν μπορώ να μην επαινέσω τόσο την θεραπεία όσο και την φροντίδα στην οικογένεια μας. Η Δήμητρα μας είπε την αλήθεια τόσο για τον χρόνο όσο και για το λογικό κόστος χωρίς δισταγμό με απόλυτη ειλικρίνεια για το αποτέλεσμα. Οι αξιολογήσεις τελικά δεν ήταν υπερβολικές.”

Χ.Κ. Δεκέμβριος 2019

“Είναι φοβερή πάντα φοβόμουν και 1 φορά στην ζωή μου που έκατσα να μου φτιάξουν δόντι και δεν έτρεμα ολόκληρη.”

S.J. Οκτώβριος 2019

“Εξαιρετική γιατρός, επαγγελματίας, προσιτή, σε ξεκλειδώνει και σε κερδίζει από τα πρώτα λεπτά…”

Κ.Δ. Σεπτέμβριος 2019

“Επαγγελματίας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σοβαρή… σωστή επαγγελματίας. Καθαριότητα & σεβασμός προς τον ασθενή, μα πάνω από όλα πάρα πολύ καλή οδοντίατρος. Η οδοντίατρος που είναι έτη μπροστά.”

Γ.Κ. Νοέμβριος 2019

“Μια εξαιρετική επαγγελματίας, που σε προσεγγίζει από την πρώτη στιγμή, και σε κάνει να αισθάνεσαι Άνετα. Έφυγα από το Ιατρείο με τις καλύτερες εντυπώσεις, και βρήκα από εδώ και πέρα την μόνιμη Οδοντίατρο μου.”

Κ.Κ. Αύγουστος 2017

“Αναλυτική, οδοντίατρος Ενημέρωση για το παραμικρό πρόβλημα που έβλεπε. Σωστή,τυπική μα πάνω από όλα τα λόγια της είχαν ουσία και σεβασμό προς τον ασθενή. Θα την προτείνω ΣΙΓΟΥΡΑ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Γιατρέ σε ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά.”

Γ.Κ. Ιούλιος 2017

“Υπέροχη γιατρός, σχολαστική στη δουλειά της, που ξέρει κι ακούει τον ασθενή της και του συμπεριφέρεται σαν να είναι μοναδικός! Υπέροχος κι ως άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Προσωπικά, έπαψα να φοβάμαι την επίσκεψη στον οδοντίατρο εξαιτίας της! Σ’ ευχαριστώ πολύ!”

Ε.Κ. Ιανουάριος 2014

Τρόποι πληρωμής

Για την πρακτική διευκόλυνση των οικονομικών συναλλαγών εκτός από μετρητά, το Ιατρείο προσφέρει στους ασθενείς του τη δυνατότητα των άτοκων δόσεων με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard.

 

Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν διαγνωστική επίσκεψη.