Δήμητρα Αναστασοπούλου DDS, MSc, PG Cert

 

Η Δήμητρα Αναστασοπούλου (Α.Μ. 109614) αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών πρώτη, το 2001. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Manchester στη Μεγάλη Βρετανία (2001-2002), αποκτώντας Masters στην Ακίνητη και Κινητή Προσθετική Οδοντιατρική και εργάστηκε ως συνεργάτης χειρουργός οδοντίατρος σε ιδιωτική οδοντιατρική κλινική στην ίδια πόλη (2002-2003). Με την επιστροφή της στην Ελλάδα ιδρύει το προσωπικό της οδοντιατρείο στην Πάτρα, όπου και παραμένει επί τετραετίας. Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων μεταφέρει το ιατρείο της το 2007 στην Παιανία Αττικής, όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Παράλληλα με την άσκηση του ιδιωτικού επαγγέλματος παρακολουθεί το διετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών στη χειρουργική τοποθέτηση και κλινική παρακολούθηση εμφυτευμάτων (2008-2009), λαμβάνοντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Επιπρόσθετα διαθέτει πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό “Rescue Training International” στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Η Δήμητρα Αναστασοπούλου είναι μέλος του Ελληνικού και του Βρετανικού οδοντιατρικού συλλόγου (General Dental Council) και έχει λάβει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων. Εργασίες της έχουν παρουσιαστεί επίσης σε ακαδημαϊκά συνέδρια.